You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Niet alleen portretten! Vrijwel alles is mogelijk.

Ik beperk me niet tot portretten: Landschappen, natuur, gebouwen en architectuur, een stilleven, of zomaar iets naar fantasie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. En die zijn net zo oneindig als de stijl waarin het geschilderd kan worden. Samen komen we tot ideeën en zal ik schetsen presenteren.

Landschappen

Zowel realistisch als abstract, passen in ieder interieur. Zonsondergangen, de zee of schilderijen van bergen, een straatbeeld of mooi gebouw... alles is mogelijk!

Stillevens

stralen rust uit. Bijvoorbeeld in uw keuken, huiskamer of badkamer. Een realistische close-up van de ingrediënten voor in de keuken? Een schilderij van potten en kruiden in de tuin? Dit zijn slechts een paar voorbeelden.

Een sfeervol straatbeeld

of mooi gebouw geschilderd op doek past in ieder interieur. Realistisch of abstract, surrealistisch of volledig in fantasie.

Informatie of offerte
aanvragen

Via het formulier kunt u uw vraag stellen of direct een offerte aanvragen.

Foto sturen
U kunt het mailadres opvragen waar u een foto heen kunt sturen. De foto wordt beoordeeld op kwaliteit en bruikbaarheid. In principe is één foto van de persoon of het dier voldoende, het liefst begeleid door wat informatie over het karakter of interesses van de geportretteerde wanneer u deze toegevoegd wil hebben.